Trädidéer Bygg & Renovering Nyköping

Altan Nyköping

Med passion
för bygg

Välkommen till Trädidéer Bygg & Renovering Nyköping, dina experter på altan! Vi är ett professionellt företag som specialiserar oss på träarbeten för både bygg och renovering. Vi arbetar med högsta kvalitet och levererar alltid resultat som vi är stolta över. Vårt team av erfarna hantverkare ser fram emot att hjälpa dig med din altan och skapa en vacker och funktionell miljö för dig att njuta av. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och få en offert!

Vem vi är

Trädidéer Bygg & Renovering Nyköping är ett erfaret och professionellt byggföretag som är specialiserade på träarbeten för bygg och renovering. I vårt arbete strävar vi alltid efter att leverera utmärkta resultat och skapa vackra och funktionella miljöer för våra kunder.

Altan Nyköping

Vad vi gör

Huvudsakligen arbetar vi med allt som rör träarbeten. Här kan du få hjälp med allt från altan till golvläggning och allt däremellan. Vårt mål är att skapa hållbara och vackra lösningar som våra kunder kan njuta av i många år framöver, oavsett vilken tjänst det handlar om.

Altan Nyköping

VÅRA TJÄNSTER

Nykonstruktion

På Trädidéer Bygg & Renovering Nyköping erbjuder vi nybyggnation av träkonstruktioner, inklusive tak, väggar och golv. Vårt team av experter har många års erfarenhet och arbetar hårt för att säkerställa att varje projekt blir en framgång.

Tillbyggnad

Tack vare kompetens och erfarenhet kan vi erbjuda tillbyggnad av befintliga träkonstruktioner för att skapa mer utrymme och funktionalitet. Vårt team av erfarna hantverkare har expertisen att skapa sömlösa tillägg som matchar ditt befintliga hem eller företagsbyggnad.

Uterum

Hos oss erbjuds du skräddarsydda uterum som passar perfekt för ditt hem eller företagsbehov. Här finns expertisen att skapa vackra och funktionella utomhusmiljöer som du kan njuta av året runt.

Takbyten & Takläggning

Trädidéer Bygg & Renovering Nyköping erbjuder takbyten och takläggningstjänster för att säkerställa att ditt tak håller länge och skyddar ditt hem eller företagsbyggnad. Vårt erfarna team av hantverkare garanterar att arbetet utförs effektivt och noggrant.

Fasadrenovering

Fasadrenoveringstjänster för att förbättra och skydda ditt hem eller företagsbyggnad. Vårt team av erfarna hantverkare arbetar noggrant för att skapa en vacker och funktionell fasad som kommer att hålla länge.

Köksrenovering

Vi erbjuder professionell köksrenovering för att förvandla ditt utrymme till något nytt och funktionellt. Från modernisering av dina skåp och bänkskivor till att byta ut dina vitvaror, hjälper vi dig att skapa ditt drömkök till ett överkomligt pris.

Altan

Vi erbjuder anpassade altanlösningar för att förbättra ditt utomhusutrymme. Våra experter kan designa och bygga en altan som passar dina behov och stil. Från materialval till färdig installation, vi tar hand om allt för att skapa en vacker och funktionell altan för dig. Anlita oss för att få hjälp att bygga din altan.

Fönsterbyte

Genomför ett fönsterbyte för att förbättra ditt hems energieffektivitet och utseende. Våra professionella hantverkare kan installera nya fönster som passar din budget och stil. Med våra kvalitetsfönster kan du öka säkerheten och minska dina energikostnader.

Golvläggning

Få professionell hjälp med golvläggning. Golvläggning är ett bra sätt att ge ditt hem en ny look. Våra experter kan hjälpa dig att välja rätt material och design för att passa din livsstil och budget. Med våra tjänster får du ett vackert och hållbart golv som passar dina behov.

Trädidéer Bygg & Renovering Nyköping

WALKERS VÄG 23, 611 91 Nyköping
073-476 13 33
Altan Nyköping